Friends ambassadörer

Mårten Nylén och Friends

Friends ambassadör Mårten Nylén som är tränare, hälsoutvecklare och föreläsare.

Målgrupp: Föreläsningen passar för företag och organisationer samt elever i högstadiet och gymnasiet.
Tid: 1,5 timmar
Övrigt: Publiken kommer behöva ha tillgång till dator, mobil eller surfplatta under föreläsningen.

Möt supercoachen Mårten Nylén och ta del av hans bästa tips i en föreläsning som handlar om något viktigare än bara träning. Att må bra ska vara enkelt men varför tycker vi så ofta att det är så svårt? Vad ligger egentligen bakom Mårtens positiva tänkande och vad finns det för knep för att ändra på en dålig vana på  ett enkelt sätt? Mårtens definition av hälsa är att må bra inifrån och ut samt att känna sig glad. Allting startar med dig, du är unik och är alltid värd att må bra. Detta är en föreläsning med ett viktigt budskap i att må bra som den man är.

Utbildare från Friends berättar om hur det ser ut bland Sveriges skolor. Hur vanligt är egentligen kränkningar och vad är en kränkning? Hur vanligt är ofrivillig ensamhet och kan det påverka mina betyg? Vad kan jag själv göra? I en interaktiv dialog tar vi reda på hur läget är på er skola och eleverna ges möjlighet att göra sina röster hörda.

För bokning och mer info: bokning@friends.se

Om Mårten

Mårten Nylén är känd som tränaren från tv-programmet Biggest Loser, programledare för Ninja Warrior och hälso- och träningsexpert på Aftonbladet. Mårten har jobbat med några av världens största artister bland annat 50 cent, Will Smith, RedOne, Wyclef Jean och Joel Kinnaman inför filmen Robocop. Mårten vill inspirera barn och ungdomar att må bra inifrån och ut.
- Mycket sitter i huvudet, det är viktigt att jobba med självbild och att känna att man är bra som man är, säger Mårten.

När Mårten kommer in i en föreläsningssal blir man glad. På ett enkelt, rakt & tydligt sätt fångar han åhörarna på en gång. Med sin positiva inställning har han en magisk förmåga att hitta motivationen hos varje enskild individ.


Mårten är en helt fantastisk föreläsare. Vet verkligen vad han pratar om. Otroligt ödmjuk och bjuder massor på sig själv. Man blir så peppad och inspirerad! Det som jag och flera andra även uppskattade extra mycket var att han pratade med alla innan föreläsningen och att han även efter stannade kvar.