Friends ambassadörer

Frida Boisen och Friends

En inspirerande föreläsning om snällhet, näthat och att vara schysst på nätet

Friends ambassadör Frida Boisen

Målgrupp: Företag och organisationer samt skola och föreningar.

Tid: 1,5 timmar

Möt årets branschpersonlighet Frida ”Social Media Queen” Boisen i en personlig, inspirerande och öppen föreläsning om vem hon är, om att vara sitt flöde på sociala medier, näthat, nätkärlek, kloka tankar om framtidens ledarskap och vikten av att vara snäll.

Hur vanligt är det egentligen med kränkningar och vad är en kränkning? Hur vanligt är det med näthat och hur kan man hantera det? Utbildare från Friends berättar om hur det ser ut bland Sveriges skolor och på arbetsplatser. Vi ger också konkreta tips och verktyg för hur man som vuxen kan vara en förebild och få bättre koll på barnens digitala värld. Hur blir du den som barnen vänder sig till om det uppstår kränkningar eller andra problem?

För bokning och mer info: bokning@friends.se

Om Frida

Frida är en av landets mest efterfrågade talare och är ständigt aktuell med sina uppmärksammade krönikor, böcker och som ledande digital expert. Frida Boisen brinner för berättande som berör – oavsett om det är på scen, i tv, i bok eller krönikor. Hon älskar att inspirera inom ämnen som digitalisering, sociala medier, jämställdhet och hållbar förändring. Frida är programledare på TV3 för ”Lyxfällan” och "Trolljägarna”. Frida har blivit tilldelad ett flertal priser och utmärkelser och under 2019 tilldelades hon pris som årets kvinnliga företagare och Årets digitala influencer.

Mycket engagerande! Frida har publiken i sin hand från första stund och lyckas med att vara proffsig, rolig och samtidigt personlig på ett fantastiskt vis. Fridas framträdande motsvarade publikens förväntningar och responsen efteråt har varit överväldigande bra!


Frida skapar en sådan energi i rummet att ingen går därifrån oberörd. Har fått möjlighet att lyssna till Frida både som föreläsare och moderator och hon får med såväl publik som talare på scen att slappna av och delta på ett unikt sätt. Alltid engagerad och positiv vilket gör det roligt att vända sig till henne för ett event.