Friends ambassadörer

Ambassadörer för projektet Trygga Ledare

Trygga ledare är ett projekt som Friends driver tillsammans med Svenska Ridsportförbundet. Målet är att stärka unga ledare och att arbeta för ett utökat trygghetsarbete inom en av Sveriges största sporter.

Läs mer om projektet

friends ambassadör peder fredricson

Peder Fredicson

Peder är hoppryttare och tillhör den absoluta världseliten. På meritlistan finns bland annat ett VM-silver, två OS-silver och flera medaljer från EM. Peder tycker att det är lika viktigt att ta hand om och respektera alla i teamet, både hästarna och människorna runt omkring. Som vuxen ledare tycker Peder att man alltid har ett ansvar att stå upp och agera för barns och ungas bästa. Det ska vara en självklarhet att alla ska känna sig trygga i stallet!

friends ambassadör Vanessa Falk

Vanessa Falk

Vanessa är sångerska, poddare och hästtjej. När Vanessa var yngre och kände utanförskap i skolan blev stallet en frizon för henne. I rollen som ambassadör för Trygga Ledare hoppas Vanessa kunna bidra till att barn & unga känner att det är okej att vara olika och att stallet blir en trygg miljö där alla kan vara med på lika villkor.

friends ambassadör Stephanie Holmén

Stephanie Holmén

Stephanie är hoppryttare på internationell nivå och har haft Peder som sin mentor i satsningen mot världstoppen. Med sitt ambassadörskap vill Stephanie inspirera fler att lyfta frågan om trygghet inom ridsporten, för att fler ska få chansen att må bra. Stephanie uppmanar alla inom ridsporten att vara en teamplayer och finnas där för varandra, i både med- och motgång.