Svenska Ishockeyförbundet till förmån för Friends

SIF och Friends arbetar båda för ett samhälle och en idrottsrörelse utan mobbning och diskriminering, samt för att tillgängliggöra ishockeyn för fler.

17 mars 2022

Under Beijer Hockey Games 2020 arrangerades Friendsmatchen till förmån för Friends, där Svenska Ishockeyförbundet kunde bjuda in barn och familjer att uppleva landslagshockey live i Avicii Arena. I år arrangeras samma möjlighet där hälften av biljettintäkterna går oavkortat till Friends arbete.

– Vi är glada att SIF tar initiativet till att samla in pengar till Friends. Idrotten är en viktig plats för att kunna nå vuxna och barn och göra skillnad i trygghetsfrågan, säger Lenita Wilkenson, projektledare partnersamarbeten på Friends.

– Inga barn ska utsättas för mobbning eller diskriminering. Det känns därför väldigt bra att vi kan erbjuda den här möjligheten till förmån för Friends och att vi från Svenska Ishockeyförbundet därmed kan bidra till deras fina arbete. Under Beijer Hockey Games 2020 startade vi upp det här initiativet och om vi dessutom kan ge fler barn och familjer möjligheten att se ishockey live så känns det väldigt bra, säger Jesper Björck, marknadsansvarig för Svenska Ishockeyförbundet.

Hälften av biljettintäkterna oavkortat till Friends arbete för att förebygga mobbning och diskriminering.

Köp dina biljetter här