Svenska Ishockeyförbundet tar matchen mot mobbing 

Den 6–9 februari 2020 spelar Tre Kronor Beijer Hockey Games i Ericsson Globe. Nu presenterar Svenska Ishockeyförbundet, i samarbete med Friends, Friendsmatchen den 6 februari då Sverige möter Tjeckien.

12 december 2019

Tack vare Svenska Ishockeyförbundets partners erbjuds biljetter till matchen för endast 25 kronor, där 10 kronor oavkortat går till Friends. Som köpare har man även möjlighet att ge en frivillig gåva utöver biljettpriset. Utöver det kommer man även att kunna skänka pengar till Friends genom Tre Kronors profil hos Target Aid.

– Vi är otroligt glada och tacksamma för Svenska Ishockeyförbundets initiativ att bidra till Friends arbete och kampen mot mobbning. Friends arbetar mot mobbning där barn och unga finns, och där ingår givetvis idrottsvärlden. Den är inte bara en stor del av barn och ungas liv utan också en viktig samhällsaktör som kan göra stor skillnad, säger Lovisa Lönnebo, kommunikationschef Friends. 

Svenska Ishockeyförbundet vill inom verksamheten markera vikten av att se hela människan och förstå att goda utvecklingsmiljöer är det som får människor att växa, både som hockeyspelare men också som personer. 

– Det handlar också om att ta matchen mot mobbing. Därför känns det här samarbetet väldigt bra och förhoppningsvis kan vi genom samarbetet med Friends erbjuda en rolig upplevelse för så många som möjligt samtidigt om pengarna går till en verksamhet som går hand i hand med våra värderingar, säger Jesper Björck, marknadsansvarig på Svenska Ishockeyförbundet. 

Boka dina biljetter här