Ge en gåva till Friends

Hedra en avliden med en minnesgåva till framtiden

Minnesgåva till Friends

En minnesgåva till Friends är ett fint sätt att hedra och minnas en närstående och samtidigt göra gott för dem som fortfarande har livet framför sig.

Här kan du välja mellan olika minnesblad och skräddarsyr det genom att lägga till en personlig hälsning. Du ser resultatet direkt på skärmen.

Direkt efter ditt köp skickas gåvobladet till din mejladress så att du själv enkelt kan skriva ut eller skicka vidare till den du vill hedra. Håll gärna utkik även i skräppostfiltret.

Stort tack för omtanken. 

Frågor och svar om minnesgåvor

Följ instruktionerna i formuläret ovan. Där skapar du ditt eget minnesblad med en personlig hälsning som du kan ge till de anhöriga. Minnesbladet skickas som en pdf till din mejladress.

Om du behöver hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss på givarservice. Skicka ett mejl till givarservice@friends.se.

Nej, vi lämnar inte ut uppgifter om gåvor.

Så använder vi din gåva

ikon som symboliserar Friends utbildningar
Utbildning

Vi utbildar och utbyter kunskap och erfarenheter med skolor, förskolor, idrottsföreningar, företag och föräldrar i hela Sverige.

ikon som symboliserar Friends rådgivning
Råd och stöd

Vi ger råd, stöd och vägledning till barn och unga, skolpersonal, vårdnadshavare, idrottsledare och andra vuxna runt barn som upplever otrygghet och utsatthet.

ikon: megafon som symboliserar Friends opinionsarbete
Opinion

Vi driver mobbningsfrågan, belyser problemen, tar debatten och kämpar för barns rättigheter.

ikon som symboliserar Friends forskningsarbete
Forskning

Vi bedriver forskning för att få nya insikter och relevanta underlag till våra utbildningar, metoder och processer.