Ge en gåva till Friends

Starta egen insamling

Sprid vänskap och engagemang med en egen insamling! Kanske planerar du ett bröllop eller en födelsedagsfest. Kanske ska du göra en teaterpjäs eller cykla så många meter som den summa pengar du samlar in. Bara kreativiteten sätter gränserna! Dela din insamling i ditt sociala nätverk och uppmana familj, vänner och arbetskamrater att bidra till en trygg uppväxt för alla barn.

sex personer sträcker fram armarna mot varandra

Stötta Friends med en egen insamling

Via Target Aid, samlingsplatsen för insamlingar, skapar du en egen insamling. Du ger den en personlig inramning och beskriver ditt engagemang. På din insamlingssida finns verktyg som hjälper dig att sprida insamlingen, så som en unik QR-kod, flyers och banners.

Så startar du en egen insamling

  1. Registrera dig på Targets Aids hemsida
  2. Gå till din profil och välj administrera
  3. Välj starta en insamling
  4. Namnge din insamling och välj skapa
  5. Sök på Friends och välj ett av våra projekt som du vill stötta genom din insamling
  6. Skräddarsy din insamling genom att ladda upp en egen bild, beskriva ditt engagemang och sätta ett insamlingsmål
  7. Din insamling är redo att spridas – lycka till!

Daniel slog insamlingsmålet med 300 %

I januari 2023 arrangerade Daniel ett löparevenemang. Förutom att tävla, var målet att uppmärksamma, sprida kunskap om, och samla in 10 000 kronor till Friends. Tillsammans med tävlande, företag och åskådare samlade Daniel in över 30 000 kronor mot mobbning. Ingenting annat än en succé! Läs mer om Daniels evenemang och knep för en lyckad insamling i vår intervju.

Läs intervjun

daniel springer i vintermiljö

Låt dig inspireras av andras insamlingar!

Egna insamlingar via Target Aid

Target Aid är en samlingsplats där du som givare kan stötta projekt till förmån för Friends arbete mot mobbning. Target Aid tar inga avgifter, utan pengarna går direkt till ändamålet. Du väljer själv om du vill ge en engångsgåva eller ge månadsvis. Du kan också hjälpa till genom att dela projekten i dina sociala kanaler och på så sätt inspirera andra att engagera sig.

Har du frågor om hur man startar en egen insamling, mejla till:

givarservice@friends.se