Hjälp oss utöka öppettiderna för Friends rådgivning

Vi vill finnas tillgängliga för alla barn, unga och vuxna som arbetar med barn och har frågor om mobbning, näthat och kränkningar.

11 maj 2020

Utbredningen av Covid-19 växer och innebär stora utmaningar för oss alla. Otryggheten ökar och fler spenderar mer tid hemma och online. Detta påverkar hur vi mår och agerar. Den tid vi spenderar på nätet ökar och i och med det även riskerna för nätmobbning och kränkningar.

Frågorna är många: – Vad gör mitt barn på nätet? – Jag tror mitt barn är utsatt, hur ska jag agera? – Min kompis är mobbad, vad ska jag göra? – Jag får aldrig vara med i klassens chattgrupper och nu känner jag mig ensam?

Med över 20 års erfarenhet ger vi råd, stöd och vägledning i alla frågor som rör mobbning och kränkningar. Med ert bidrag hjälper ni oss att hålla rådgivningen öppen längre och på så sätt kunna hjälpa fler som far illa eller behöver stöd i hur man ska agera när man själv eller någon annan är utsatt för mobbning.

Tillsammans kan vi stoppa mobbning och göra nätet till en tryggare plats för alla. För 15 000 kr blir ni Friends företagsvän och bidrar till att fler får chansen till råd och stöd från vår rådgivning. Ni får även banner, mejlsignatur, nyhetsbrev och diplom.

Varje år utsätts drygt 60 000 barn och 100 000 vuxna för mobbning i Sverige. Friends är Sveriges ledande  organisation i kampen mot mobbning, vi tycker det är 160 000 personer för mycket. Vårt uppdrag är att genom kunskap och erfarenhet stärka vuxnas förmåga att alltid agera för att inget barn, eller vuxen, ska utsättas för mobbning.

Vi hoppas ni vill vara med oss på resan mot en värld där ingen utsätts för mobbning.

Vill du veta mer?

Kontakta Pernilla Tilander, pernilla.tilander@friends.se, 070-725 54 27.

Bli företagsvän här