Företagssamarbete

Move With Friends

kvinna har på sig träningskläder och lyfter armarna mot himlen.

Gör rörelse till en naturlig del av arbetsdagen

Förutom alla de hälsofördelar vi redan är bekanta med, blir vi dessutom mer kreativa när vi rör på oss. Vi kommer på fler nya idéer, samtidigt som vi får en ökad beslutsamhet och ett större lugn. Med Move With Friends vill vi hjälpa ert företag till bättre hälsa, samtidigt som ni är med och skapar ett tryggare samhälle för barn. Ni samlar nämligen in pengar till Friends för varje aktivitet ni genomför.

Vad

Välj bland tre olika aktiviteter för att hjälpa din personal och dina kunder till bättre hälsa. Samtidigt samlar ni in pengar till Friends verksamhet.

Hur

För varje genomförd aktivitet gör medarbetaren en markering i företagets gemensamma redovisning. Efter avslutad period summerar ni alla aktiviteter och för varje aktivitet skänks 10-50 kr till Friends. Utmana andra lokalkontor eller kollegor i branschen. Här följer några exempel på hur ni kan visualisera redovisningen av era aktiviteter.

  • Visualisera alla träningstillfällen med kulor i cylindrar, kryss eller klistermärken på en tavla, bara fantasin kan sätta gränser.
  • Lägg till en kod i ert tidsrapporteringssystem om ni har ett sådant.
  • Använd vår mall och placera den synlig för personalen. Du hittar mallen här.

Efter genomförd aktivitet får ni ett diplom som ni stolt kan visa upp.

Anmäl ditt företag genom att mejla Pernilla Tilander: pernilla.tilander@friends.se

Aktiviteter

Walk With Friends

Förändra inrutade mönster och öka kreativiteten genom Walk and Talk! Möt din kund, leverantör, prospekt eller kollega på stan och genomför mötet gåendes. När ni har mötet i en föränderlig miljö, blir det lättare att tänka i nya banor. Dessutom blir du piggare av frisk luft, motion och dagsljus.

Meet up With Friends

Ta hand om både din hälsa och miljön. Gå, spring eller cykla till dina möten eller till och från jobbet. Genom att röra på dig istället för att ta bil, taxi eller åka kollektivtrafik, får du en rejäl dos vardagsmotion samtidigt som du inte bidrar till koldioxidutsläpp.

Activate With Friends

Har ni gemensamma träningsrutiner på ert företag? Utnyttja er friskvårdstimme på bästa sätt genom att träna tillsammans! Gemensam träning stärker relationer mellan medarbetare och skapar en bättre sammanhållning på arbetsplatsen. Ju fler deltagare vid varje träningstillfälle desto trevligare!