Cuddlings och Friends!

Tack för att du med i kampen mot mobbning! Här kan du hitta mer information om oss som skapat den här kampanjen och varför vi tycker ett litet Hej är viktigt!

Hej – ett litet ord som gör stor skillnad

Det finns ord som kan förändra allt. Stora, märkvärdiga ord. Som förlåt. Som jag älskar dig. Och så finns det ord som är så små att vi inte tänker på dem. Ord man inte saknar så länge man har dem. Som vi. Som hej.

Att bryta mobbning och utanförskap är svårt – men det går. Med små, små handlingar kan du göra stora förändringar.

Behöver du stöd?

Kontakta Friends rådgivning eller lär dig mer om mobbning genom webbkurser, poddar, övningar och annat digitalt material som hjälper dig att agera för varje barns trygghet. Helt gratis!

Läs mer om kunskap och stöd
två klasskompisar leker i ett klassrum

Fler sätt att agera i kampen mot mobbning

Varje gåva - stor som liten - gör att vi kan kämpa ännu hårdare för barns rätt till en trygg och kärleksfull uppväxt.

Skänk en gåva

Vi som står bakom kampanjen

Friends är en barnrättsorganisation utan vinstsyfte som vill skapa en värld utan mobbning. Friends arbetar förebyggande med forskningsbaserade metoder i skolor, förskolor och föreningar för att skapa trygghet för barn och unga.

Läs mer om Friends

Cuddlings mjuka, färgglada och lugnande stickers gör skillnad i all sin enkelhet. Cuddlings stickers kan bli den där beröringen som du inte vågar men vill ge. Det är ett tydligt sätt att visa någon att du finns, att du bryr dig eller kanske till och med att du älskar någon. Allt kan börja med ett litet Hej!

Läs mer och blir partner med Cuddlings Charity Group