Bli inspirerad med Friends och våra ambassadörer!

Tankeväckande och utvecklande föreläsningar med våra engagerade ambassadörer och Friends erfarna sakkunniga. Kontakta oss så berättar vi mer!

Mejla till bokning@friends.se

Friends ambassadör Mårten Nylén som är tränare, hälsoutvecklare och föreläsare.

Mårten Nylén och Friends

Att må bra ska vara enkelt men varför tycker vi så ofta att det är så svårt? Vad ligger egentligen bakom Mårtens positiva tänkande och vad finns det för knep för att ändra på en dålig vana på ett enkelt sätt? I den här föreläsningen delar supercoachen Mårten Nylén med sig av sina bästa tips.

Läs mer om föreläsningen med Mårten

Friends ambassadör Frida Boisen

Frida och Friends

Årets branschpersonlighet Frida Boisen ger en personlig och inspirerande föreläsning om snällhet, näthat och att vara schysst på nätet. Frida är en av landets mest efterfrågade talare och är ständigt aktuell med sina uppmärksammade krönikor, böcker och som ledande digital expert.

Läs mer om föreläsningen med Frida

Goran Asaad och Felicia Margineanu som är Friends ambassadörer.

Gör din röst hörd – med Goran, Felicia och Friends

Stå-upp komikern Goran Asaad och den sociala entreprenören Felicia Margineanu berättar personligt och fängslande om sina egna erfarenheter av utanförskap, mobbning och strävan efter att hitta sin röst.

Läs mer om föreläsningen med Goran och Felicia

De besvärliga vännerna

Kommunikationsexperten och debattören Jessica W Sandberg ger er en överblicksbild av världen idag och väcker frågan om vem som egentligen styr vad vi tycker och hur det påverkar vår vardag. I en interaktiv dialog tar Christian Fridh, sakkunnig från Friends, vid för att ta reda på hur läget är på er arbetsplats.

Läs mer om föreläsningen med Jessica och Christian