Aktivera ditt företag

Engagera er tillsammans med oss för barnens trygghet

Öka engagemanget på ert företag samtidigt som ni tar ett aktivt samhällsansvar. Här listar vi några aktiviteter som stärker ert hållbarhetsarbete.

Vill du veta mer eller har du egna idéer på aktiviteter?

Skicka ett mejl till Karin Bjäreholt, karin.bjareholt@friends.se

Bild på pantkärl som visar kampanjen Panta mot mobbning

Panta mot mobbning

Genom vårt samarbete med Pantamera har vi lanserat kampanjen #pantamotmobbning. Ni kan på ett enkelt sätt samla in burkar och flaskor på företaget och låta panten gå till Friends. Ni får gratis specialkärl som passar i lunchrum, på anläggningar eller i butiker.

Beställ pantkärl

sex personer sträcker fram armarna mot varandra

Starta en insamling för Friends

Att starta en insamling till Friends är ett enkelt sätt att bidra i kampen mot mobbning. Detta kan du enkelt göra här. Skapa en profil och du är igång på bara några minuter.

Facebookanvändaren kan via Facebook donations enkelt välja att starta en insamling genom att välja den summa du önskar uppnå samt berätta om syftet med insamlingen.

Starta en insamling på Facebook

kvinna har på sig träningskläder och lyfter armarna mot himlen.

Move With Friends

Gör rörelse till en naturlig del av arbetsdagen. Med Move With Friends vill vi hjälpa ert företag till bättre hälsa, samtidigt som ni är med och skapar ett tryggare samhälle för barn.

Läs mer om Move With Friends

Förmånstagare vid event

Förmånsevent där delar av produkter eller tjänster tillhörande ett event säljs till förmån för Friends. Det kan röra biljettintäkter: ”30 kr per såld biljett går oavkortat till Friends arbete mot mobbning”, något som syns redan i marknadsföringen av eventet.

friendshjärta med texten ge en tia i

Ge en tia

Uppmana kunden att ”Ge en tia” vid köp och på så sätt bidra till Friends arbete. Detta både syns och hörs på ert företag genom skyltar i er webbshop, i kassor samt i dialog mellan era anställda och kunden vid köptillfället. Vi tillhandahåller skylt- och digitalt material.

alfonsdocka som säljs till förmån för friends

Sälj en insamlingsprodukt

Låt en produkt, ny eller befintlig, i ert sortiment säljas helt eller delvis till förmån för Friends. Med rätt produkt kan det hjälpa till att öka försäljningen i stort och visa att ni verkligen bryr er.

Köp Snällkalendern

En julgåva som både inspirerar givaren och sprider snälla handlingar i samhället. Lämplig för både vuxna och barn. Även en populär julgåva till kunder eller anställda. Snällkalendern är efterfrågad som samtalsöppnare i klassrummet och dessutom ett direktstöd till Friends verksamhet.

Ge en julgåva

Ge era anställda, leverantörer och kunder en julgåva som betyder något och skapar stolthet. När du ger en förtagsjulgåva till Friends får du ett digitalt julkort, e-postsignatur samt gåvobevis att sprida i era kanaler.