Friends i samarbete med INGO

3 april 2017

Friends har nyligen inlett ett samarbete med bensinbolaget INGO.

– Ordet lika är Friends och INGOs gemensamma nämnare. INGO behandlar alla kunder lika, oavsett hur mycket de tankar, vilket betalningssätt de använder, alla är välkomna, säger Christel Nettelvik, Chef för INGO i Sverige. Friends arbete grundas på att alla barn och unga har lika värde och att de alla har rätt till en trygg uppväxt.

– Vi har valt att stödja Friends att hjälpa dem i deras strävan att stoppa mobbning och diskriminering bland barn och ungdomar. Det är en viktig samhällsfråga och går hand i hand med vad vi tror på som företag”, fortsätter Christel Nettelvik.

Under året kommer vi att genomföra ett antal aktiviteter som stödjer Friends. Den första aktiviteten startar redan den 1 april och kommer att pågå fram till den 31 maj. Aktiviteten är en tävling där deltagarna ska ta en bild i samband med att de befinner sig på en INGO-station. För varje tävlingsbidrag som läggs ut på vår hemsida stödjer vi Friends med 5 kronor.

– Inget barn ska behöva somna gråtandes eller vakna med ångest, och att det fortfarande finns minst ett barn i varje klass som känner så 2017 är oacceptabelt. Alla barn har rätt till en trygg skola där de kan få vara sig själva utan att utsättas för mobbning eller diskriminering. Och för att nå det samhället behöver vi starka sponsorer som INGO så att vi kan skapa ännu större förändring redan idag, säger Malin Duintjer, Insamlingschef Friends.

Stödet från INGO kommer att gå till Friends verksamhet med att utbilda skolor, förskolor och idrottsföreningar i förebyggande arbete mot mobbning och diskriminering.

För mer info kontakta,
Johanna Wilkens, tf. Kommunikationschef Friends
Tel: 070 725 54 13
Mail: johanna.wilkens@friends.se

5
DEC 2017
Ensamhet i skolan ökar risken för icke godkänt
4
DEC 2017
Friends söker Forskningssamordnare
28
NOV 2017
Mobbning måste tas på allvar
7
NOV 2017
Succén är tillbaka – öppna en lucka och bli lite snällare
31
OKT 2017
Hockeyprylar på auktion till förmån för Friends
9
OKT 2017
Friends söker ansvarig sociala medier
14
AUG 2017
Friendsrapporten 2017: Var fjärde ung utsatt för kränkningar i skolan
1
AUG 2017
Fyra nya tjänster att söka hos Friends
12
JUN 2017
Sök till Friends ungdomsråd!
1
JUN 2017
Friends fortsätter att växa!

Hej! På friends.se använder vi cookies för att användarupplevelsen ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Mer om cookies

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close