Sök
Logga in

Bli månadsgivare

För 100 kronor i månaden kan du göra
stor skillnad i kampen mot mobbning

Bli månadsgivare

Bli månadsgivare

Tack för att du blir månadsgivare. Du blir nu en viktig del i länken av människor som gör skillnad i arbetet mot mobbning.

Skriv in din information i formuläret nedan så skickar vi hem en autogiroanmälan. Det är först när vi fått tillbaka din anmälan som din gåva är med och gör skillnad. Stort tack!
eller läs mer

Friends är en icke-vinstdrivande organisation och vårt uppdrag är att stoppa mobbning. Vi utbildar och stödjer skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet.

Nyheter

29
JAN 2015
nyanställda

Friends växer & nyanställer

Förra året genomförde vi över 1000 utbildningar som nådde 10.000 vuxna och 32.500 barn i skolor & idrottsföreningar runt om i hela landet. För att möta den ökade efterfrågan på utbildningar 2015 anställer Friends nu sju nya medarbetare.

På utbildarsidan har Friends fått förstärkning av fem nya medarbetare – Anna-Carin Wetterfors, Jon Henriksson, Sadaf Modiri, Peter Svensson och Alexander Frimansson som kommer att arbeta med att förebygga mobbning i skolor och idrottsföreningar. Friends välkomnar även Helén Taubert som ny HR-chef, samt Oskar Eklind som webbansvarig och grafisk formgivare.

– Det känns otroligt roligt att starta året med att välkomna så många nya kollegor! Det är många skolor och idrottsföreningar som efterfrågar våra utbildningar vilket vi gör att vi behöver förstärkning för att kunna växla upp ytterligare 2015. Nyanställningarna gör att vi kan nå ut till ännu fler barn och unga och fortsätta vårt arbete med att minska mobbningen, säger Lars Arrhenius, Generalsekreterare Friends.

På bilden syns de tre nyanställda på huvudkontoret i Solna: Peter Svensson (Utbildare), Oskar Eklind (Webbansvarig) och Helén Taubert (HR-chef).

26
JAN 2015
Windahl & Albansson

+ Ladda in fler nyheter

Visa alla nyheter

Sponsorer

På gång

Feb 2015
16

0:00,

Uppstart för handledningsträffar ”Mobbning & ADHD”

Mar 2015
12

9:00, Solna

Aktivt trygghetsarbete i förskolan

Jun 2015
27

8:00, Visby

Friends i Almedalen

Visa hela kalendern